M I N D B A L L          R O M A N I A                                                   PSIHORECRUTARE


Despre noi

Produse

EEG Biofeedback

Clienţi

Downloads

Producător

Colaborare

Contact

Link-uri

Referinţe

Join us on Facebook logo

See us on YouTube logo

Webmail Psihorecrutare

 

 

                                  

EEG Biofeedback

 

EEG biofeedback sau neurofeedback este o creaţie ştiinţifică multidisciplinară care īmbină tehnologia, electronica, neurologia şi fiziologia.

EEG se referă la electroencefalografie, o măsurare a activităţii electrice a creierului. EEG biofeedback este o tehnică terapeutică  ce prezintă utilizatorului un feedback in timp real asupra activităţii creierului. Scopul este de a permite controlul conştient al activităţii cerebrale.

Toate produsele Mindball folosesc EEG Biofeedback. Ele sunt folosite pentru divertisment, īn sport, pentru terapie, la şcoli şi īn procesul de leadership.

Mindball ® Game este un spectaculos joc al minţii īn care doi jucători controlează fizic o minge cu ajutorul undelor lor cerebrale. Jucătorul care este mai relaxat şi concentrat cāştigă jocul. Undele cerebrale sunt detectate de senzori ataşaţi la benzile purtate de către jucători īn jurul capului. Rezultatul analizei undelor cerebrale se reflecta īn mişcarea bilei, iar activitatea cerebrală a jucătorilor este prezentată grafic pe un monitor conectat la produs.

Mindball ® Trainer este interesant de folosit din punct de vedere pedagogic atat de jucătorii noi, cāt şi de cei cu experienţă.

Mindball ® Trainer este un dispozitiv de antrenament pentru o singură  persoană īn care mingea este deplasată pe o suprafaţă de joc, īn timp ce jucătorul  poartă o bandă cu senzori şi vizionează propria performanţă īntr-un mod grafic uşor de īnţeles.

Mindball ® Game este un exponat popular si o atractie fascinanta pentru persoanele deschise către nou (open minds).

Mindball ® Trainer este bine primit datorită abordării sale pedagogice.

Citiţi mai multe despre
EEG biofeedback aici.

 

                    Despre noi| Produse | EEG Biofeedback | Clienţi | Downloads | Producător | Colaborare | Contact | Link-uri | Referinţe

 

Copyright 2011 Psihorecrutare
Toate drepturile asupra site-ului www.mindball.ro apartin SC PSIHORECRUTARE SRL-D. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.mindball.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al PSIHORECRUTARE SRL-D. Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.