M I N D B A L L          R O M A N I A                                                   PSIHORECRUTARE


Despre noi

Produse

EEG Biofeedback

Clienţi

Downloads

Producător

Colaborare

Contact

Link-uri

Referinţe

Join us on Facebook logo

See us on YouTube logo

Webmail Psihorecrutare

 

                                  

         Produse

        Mindball Game            Mindball Trainer            Mindball Accesories

    

Mindball Game este un joc creat ca o alternativă la conceptul de competiţie convenţional - în loc de acţiune şi adrenalină avem calmul care aduce succesul jucătorilor.

Scopul este de a fi mai relaxat decât adversarul şi, astfel, de a mişca o bilă dinspre dvs. către terenul adversarului,  câştigaţi prin relaxare!

Mindball Game se desfăşoară  pe o masă pe blatul căreia o minge se misca înainte si înapoi in timpul jocului. Jucătorii poarta benzi cu electrozi prin intermediul cărora sunt conectaţi la masă.

Electrozii sunt conectaţi la un sistem biosensor care este folosit pentru a evalua semnalele biologice ale corpului. Acest sistem înregistrează activitatea electrica a creierului - asa numita EEG (electroencefalograma este o forma de undă electrica care este înregistrată de creier folosind electrozi plasati pe cap).

Jucătorii şi publicul pot urmări procesul mental al jucătorilor în timpul jocului, pentru că activitatea lor cerebrala este prezentată grafic pe un monitor care este ataşat.

Mindball Game este un joc incitant, de societate având în vedere că publicul poate urmări meciul vizionând mingea pe masa, grafica pe monitor si expresiile mai mult sau mai puţin relaxate ale jucătorilor.

Mindball Game are şi o versiune care funcţionează cu monede pentru restaurante, sărbători familiale, nave de croazieră, baruri etc

Mindball Game Core este o altă versiune care exclude masa de joc. Aveţi posibilitatea să proiectaţi astfel propria dvs. masă care să se potrivească pentru un anumit spaţiu.

Produsul Mindball Game provine din prototipul Brainball dezvoltat în cadrul Smart Studio de la The Interactive Institute.

 

                    Despre noi | Produse | EEG Biofeedback | Clienţi | Downloads | Producător | Colaborare | Contact | Link-uri | Referinţe

 

Copyright 2011 Psihorecrutare
Toate drepturile asupra site-ului www.mindball.ro apartin SC PSIHORECRUTARE SRL-D. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului www.mindball.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al PSIHORECRUTARE SRL-D. Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.